Istuta puid

Tere!

Seekord kirjutan ühest välismaa organisatsioonist nimega onetreeplanted, mille detsembri, täpsemalt siis treecember raames saab istutada välismaale puid. Üks dollar võrdub üks puu. Selle kampaania pealmine eesmärk on see, et Sa saad kingituseks istutada puid kellegi teise nimel , näiteks oma kallima, sõbra, sõbranna, elukaaslase või kellegi teise nimel saad istutada puid. Pärast summa kulutamist nagu näiteks 5 dollarit , mis on alla nelja euro natuke, saate oma epostile sertifikaadi istutaja ja annetaja nimega. Sertifikaati näete siin allpool:

Kuigi selle kampaania pealmine eesmärk on teha pühade kink kellegile lähedasele või kallile sellise toreda sertifikaadi näol, siis on võimalik ka täiesti ise enda nimel annetada ja puid istutada. Nagu te näete sellelt vasakul asuvalt sertifikaadilt, siis mina annetasin 5 dollarit ja istutasin sellega viis puud North ameerikasse.
Kuna selle kampaania nimi on treecember, siis ma arvan, et see toimub ainult Detsembri lõpuni kuid ma seda ka kindlalt ei tea. Onetreeplanted kodu lehekülg puude istutamiseks ja annetuste tegemiseks on siin:
https://onetreeplanted.org/products/treecember-give-trees-for-holidays

Kuigi kampaania pealmisteks asukohtadeks kuhu puid saab istutada on North America, Latin America, Asia ja ka Africa on nende lehel olemas ka mitmed teised asukohad kuhu saab puid istutada nagu näiteks Amazon Rainforest, Andes, Australia, Brazil ja mitmed teised kohad. Lähemalt saate vaadata ja uurida nende leheküljelt. Aga mis on minu peamine jutu mõte on see, et kui Teil on võimalus, kui Te hoolite loodusest ja soovide pühade puhul midagi head teha ja võib olla kellelegi erilist kingitust teha, siis minge onetreeplanted leheküljele ja istutage mõned puud kas kellegi Teise nimel või ka ise enda nimel. Olgu, siis kas või Teie poolt istutatud 1 puu , 2 puud , 5 puud või isegi rohkem, olete Te vähemalt midagi teinud looduse heaks ja iga heategu on heategu suurel määral. Kuigi minagi olen juba istutanud 5 puud, siis võib olla panen veel 5 puud mulda oma järgmise annetusega. Makse saab sooritada nii paypaliga kui ka oma deebet ja krediit kaartidega. Annetusi saab teha ühekordseid või regulaarseid.

Minnes onetreeplanted leheküljele aga selle lingi kaudu: http://onetreeplanted.refr.cc/alvaromativ
saate istutada 1 puu tasuta minu poolt.

Lisaks on onetreeplanted leheküljel ka pood, kust saab omale osta T- särke pusasi ning istutus valmis puu istikuid, et omale kodus või kodumaal puid istutada. Samuti on nende kodu lehel võimalused koolidele, ettevõtetele, organisatsioonidele ja paljudele teistele.

Kauneid pühi soovides,


Lõpp!

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

AFT ehk suu haavand ja selle ravi

Rakvere öö jooks 2023

Rahateenimine internetis