Kohtasin kuulsat youtuberit

Selle aasta Augustis, 7-ndal kuupäeval kui olin parasjagu emaga Tallinnas ning jäime kahjuks õigest rongist maha, siis veetsime me Balti jaamas aega. Ühel hetkel me jalutasime Balti jaama rongi ootesaalist trolli peatuse kaudu koos ühe mehega kelle me bussi peale saatsime bussi jaama ning, siis sealt edasi ema sõbrannaga bussi peatusest mööda burgeri putka lähedale. Kuid möödudes bussi peatusest märkasin ma seal seismas ühte väga tuttavat youtuberit ning minu masendunud meel muutus järsku ärevaks ja rõõmsaks ning salaja naeratades mainisin oma emale, et ma nägin kuulsat youtuberit ja olin nii õnnelik. Ma vaatasin kõndides aeg ajalt koguaeg tagasi, et veenduda et ma ikka nägin õieti ning antud youtuberiga olid kaasas ka Tema sõbrad kes mind vaatasid.
Kui olime ema ja Tema sõbrannaga jõudnud burgeri putka lähedale, siis mu ema küsis mult et kas ma tahan ka autogrammi antud youtuberilt küsida, kuid ma keeldusin sellest kuna kartsin ise küsida. Nõnda me seal emaga natuke vaidlesime ja rääkisime kuniks mu ema võttis kotist vihiku ja pastaka ning läks antud youtuberilt mulle autogrammi küsima mainides, et ma olen antud youtuberi suur fänn. Youtuber andis hea meelega mulle autogrammi ning nii Tema kui ka Tema sõbrad olid mõlemad väga õnnelikud selle üle. Sain seda kõike emalt teada ning pärast seda tundsin taas natuke kurbust, et ma olin nii arg, et ei suutnud ise autogrammi küsida. Selleks youtuberiks keda ma esimest korda elus ise juhuslikult Tallinnas seekord, siis  Balti jaama bussi peatuses kohtasin oli ei keegi muu kui Rauno Raiesmaa ehk YouTube nimega Sniff.
Tollel saatuslikul õhtul täitus ka mu elu üks suurimaid unistusi, kohata/kohtuda mõne kuulsa youtuberiga Tallinnas ja sel õhtul see mul ka täitus.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

AFT ehk suu haavand ja selle ravi

Rakvere öö jooks 2023

Rahateenimine internetis