GearBest interneti pood

Tere!

Olen juba pikka aega olnud GearBesti välismaa interneti poe klient ning sealt ostnud omale 4 toodet, milleks on PopuPine K1 mikrofon, CoolCold Ice Magic 2 K25 USB Four Fans cooling pad, JWFY USB Wired Gaming Mouse ning JWFY USB Wired Gaming Mouse.
Olen nende toodetega väga rahul ja õnnelik et valisin just selel veebipoe. Näiteks see cooling fan mille omale ostsin on väga tugeva jõudlusega, jahutab kenasti sülearvutit. Tänu sellele jahutile pole enam esiteks ülekuumenemise ega läbi põlemise ohtu sest arvutil on topelt jahutus ja teiseks see hoiab ära ka arvuti ülekuumenemise mille tagajärjel võivad mängud läägima hakata ja palju teisi probleeme põhjustada. Mänguri hiir jällegi on väga ergonoomiline ja käele väga mugav. Eriti neile kellel on suuremad käed on see hiir vägagi kasulik ja soovitav. Ise kasutasin enne tavalist väikest hiirt mis tõttu oli mängimine ja kõik muu väga ebamugav, käsi oli poole suurem hiirest ning käsi sai palju tervise kahjustusi. Pärast selle mugava ja ergonoomilise hiire soetamist paranes mu käsi täielikult, enam ei ole täheldanud käe tervislikke rikkeid ning käsi istub perfecktselt hiirega. Mängimise sujuvus on paranenud märgatavalt. Ühesõnaga ma soovitan kõigile enda blogi lugejatele edaspidi sooritada võimalikult palju GeatBest veebipoest mille link on ka siin samas olemas  http://www.gearbest.com/
GearBest veebipoe eelised on:
1. Rikkalik ja lai valik tehnikast, elektroonikast ja riietest.
2. Soodsad hinnad ja boonusraha teenimise võimalus, milega saad kuni 10% soodsamalt järgmised ostud sooritada. Minu enda kontol on hetkel 269 punkti mis teeb kokku 4,89 eurot mida saan kasutada järgmiste toodete allahindluseks.
Punkte teenite märgistades toote kohalejõumise aja ning tehes saabunud toodetest ülevaateid nii videodena kui ka piltide panekult ning toote kohta kirjutades.
3. Väga sõbralik ja viisakas kiiresti reageeriv juhtkond.
Juhtkonna liikmed suhtlevad väga sõbralikult ja viisakalt ning püüavad alati võimalikult kiiresti ja mõlemale osapoolele sõbralikult lahendada erimeelsused.
Vajadusel kui toode ei meeldi , siis saad kas teiste toote vastu välja vahetada või raha tagasi.
Klient on neil alati Kuningas ja esimesel kohal tähtsuse poolest ning muredele vastatakse alati võimalikult kiiresti , kusagil 1 päeva jooksul, parimal juhul ka varem.
Lisaks GearBest-is on mõningad võimalused nendega koostöötamiseks nii suuremal viisil kui ka väiksemal viisil. Kusagil 4 erinevat võimalust nendega koostööks.
Mina püüan nendega saada selle suurima võimaluse koostöö ja seepärast pühendan enda aja nende promomiseks.

Tooteid julgen soovitada, kuna olen neid ise testinud ja kasutanud ning need on mul kasutuses. Ainuke väike mure, mis mind üldsegi suurelt ei häiri esines helikaardiga, kus sees ei taha mingil põhjusel juhtmete otsikud püsida ning vajuvad vaikselt välja nii et sa pead alati uuesti sisse suruma. Muidu hääle poolest oli super hea heli kvaliteet ja kõik muu oli super hea. Võibolla ostan lihtsalt järgmine kord natuke suurema helikaardi aga üldises hinnangus on Gearbest-i veebipood vägagi hea.

Tean omast käest, et on veel palju teisi häid veebipoode mida saab kasutada nagu näiteks ebay, tomtop, alieexpress jne kuid mina soovitan soojalt või isegi tulikuumalt Teile nüüdsest GearBest veebipoodi. Minge ja visake ülevaloleva lingi kaudu nende veebipoele pilk peale ja võite kommentaariumis anda teada mida Teie ise nende veebipoest arvate. Kui keegi on nende veebipoest ka midagi ostnud, siis võite kirjutada ka sellest, et kuidas Teie nendega rahule jäite ja kuidas tootega/toodetega rahul olete,

Meeldivaid oste GeatBest veebipoest ja parimaid võimalusi nendega koostööl!

By: Alvaro!

Kommentaarid

  1. Kohutavalt palju kirjavigu ning õigekeelsuseksimusi. Järgmine kord loe postitus hoolikamalt üle! ;)

    VastaKustuta

Postita kommentaar

Populaarsed postitused sellest blogist

AFT ehk suu haavand ja selle ravi

Rakvere öö jooks 2023

Rahateenimine internetis